Persoonlijke videoproducties


De bijzondere momenten in een leven zijn eindeloos. Veel van die gebeurtenissen leggen we zelf al vast met onze telefoon en delen we op social media. Maar sommige van die momenten verdienen net wat meer aandacht. Die wil je bewaren, zodat je het later nog eens kan herbeleven. Freek (Helmgras Media) begrijpt precies wat je bedoelt: “Ik ben zelf ook iemand die veel filmt in het dagelijks leven, vind het leuk om dingen later nog eens te bekijken. Je wil weer even terug in het moment komen van het huwelijksaanzoek of de bruiloft, een jubileumfeest, het geluk bij de geboorte van een kind of juist je nog even verwant voelen met een dierbare die is overleden in een levensverhaal op video.” Die emoties van geluk en verdriet, ze lijken zo ver uit elkaar te liggen… Maar vaak ook niet. Wij leggen graag die bijzondere momenten vast op video.

Wij maken altijd een bijzondere, mooie en grappige bruiloftsfilm. Of het nu gaat om bruiloft reportages, drone videos, huwelijksaanzoek video, registratie van de ceremonie en zelfde-dag-edit.
Bekijk hier een bruiloftsreportage. 

Een lipdub is een ideale activiteit voor het vrijgezellenfeest. Maar ook bij het afscheid van een collega of de verjaardag van een een vriendin. Je hebt meteen een leuk aandenken.
Klik hier voor eerdere lipdubs of check de Lipdub pagina voor meer informatie.

Bij een begrafenis of crematie wil je voor de laatste keer echt contact voelen tussen jou en je dierbare. Veel mooier dan met video kan dit bijna niet. Bewegend beeld en iemand nog horen praten voor de laatste keer dat jullie samen zijn.
Klik hier voor de mogelijkheden.

Een geboorte video is toch veel persoonlijker dan een kaartje?!. Je deelt de eerste beelden van jou en je baby met vrienden en familie. In de video kan je alle info delen. Of je gebruikt de video als verlengde van de kaart via een QR code.

Een werkjubileum, een gouden bruiloft feest of een bijzonder moment in het leven? Wij filmen deze gebeurtenis en maken er een persoonlijke after movie van of een volledige registratie. Een prachtig document om later op terug te kijken.
Bekijk hier een aantal van onze after movie’s.

Onze apparatuur
Wij filmen alles in 4k kwaliteit. Dat is 4 x Full HD. Haarscherp beeld voor de mooiste herinneringen. Als extra optie kan je ook kiezen voor een extra cameraman, maar wij hebben ook de beschikking over verschillende camera’s die wij gezamenlijk inzetten voor een zo’n compleet mogelijke registratie. Daarnaast maken we gebruik van de DJI Mavic Pro voor de mooiste drone beelden en zetten we een 360 graden camera in om jullie openingsdans van de bruiloft op te nemen, zodat je die later nog eens kan herbeleven.

 

Sluiten