Lipdub – André Hazes, Leef


Functie

Lipdub

Jaar

2016

Klant

Privé

Lipdub – André Hazes, Leef
Als begin van het vrijgezellenfeest gingen deze Brabantse dames een lipdub maken in kasteel Dussen. De groep was een bonte mix van allerlei vriendinnen die elkaar niet of nauwelijks kenden. De lipdub was een ideale activiteit om elkaar te leren kennen op een rustige manier. Iedereen was aan het begin een beetje ongemakkelijk, maar nadat de ergste zenuwen eraf waren kwam de groep lekker los. En dat is de hele dag zo gebleven.

Locatie: Kasteel Dussen
Muziek: André Hazes, Leef
Camera: Freek Haverman

Helmgras Media Lipdub
Wil jij met collega’s of vrienden ook een eigen lipdub maken? Binnen 2 à 3 uur hebben jullie een eigen videoclip. Leuk om samen te maken. En leuk om te laten zien op de bruiloft of bij het afscheid van een collega.
Plan het filmen van de lipdub als start van je vrijgezellenfeest of teambuilding dag, want dan zorg je er voor dat iedereen in een ongedwongen sfeer elkaar leert kennen. De mix van samen een videoclip maken, samen een beetje ongemakkelijk zijn voor de camera en samen zingen zorgt er voor dat mensen makkelijk contact maken met elkaar. Gegarandeerd de hele dag gezelligheid daarna.
Lees hier alles over de mogelijkheden bij een lipdub. 

Sluiten