Lipdub – The Love Boat


Functie

Lipdub

Jaar

2014

Klant

Privé

Lipdub – The Love Boat
Voor deze lipdub gingen we – hoe toepasselijk – de boot op. Als vrijgezellenfeest van Adriaan ging deze groep mannen aan de slag met een lipdub op een van de boten van rederij de Zilvermeeuw. Geheel gekleed in kapiteinsoutfit – en met een open bar aan boord – filmden de mannen deze lipdub binnen twee uur naar een leuk eindresultaat. Adriaan heeft de lipdub zelf online gezet met als quote: Wat een topdag was het!

Locatie: Rederij de Zilvermeeuw, Biesbosch
Muziek: the Love Boat song
Camera: Freek Haverman

Helmgras Media Lipdub
Wil jij met collega’s of vrienden ook een eigen lipdub maken? Binnen 2 à 3 uur hebben jullie een eigen videoclip. Leuk om samen te maken. En leuk om te laten zien op de bruiloft of bij het afscheid van een collega.
Plan het filmen van de lipdub als start van je vrijgezellenfeest of teambuilding dag, want dan zorg je er voor dat iedereen in een ongedwongen sfeer elkaar leert kennen. De mix van samen een videoclip maken, samen een beetje ongemakkelijk zijn voor de camera en samen zingen zorgt er voor dat mensen makkelijk contact maken met elkaar. Gegarandeerd de hele dag gezelligheid daarna.
Lees hier alles over de mogelijkheden bij een lipdub. 

Sluiten