Hossen Medley – 2014


Functie

Online promotie

Jaar

2014

Klant

Hossen op de Markt

Hossen op de Markt is een Bredaas carnavalsevenement dat jaarlijks op carnavalszondag tussen 20.00 en 22.00 uur plaatsvindt. Het evenement – dat is opgericht om het buitencarnaval in ut Kielegat een boost te geven – is nog steeds groeiende in aantal bezoekers en is een mix van simpelweg FEEST, opblaasartikelen, samen dansen, springen, zingen, confetti strooien, SFX en special guests.
Helmgras Media produceert elk jaar alle online promotie video’s, after-movie’s en video content van het evenement. Kijk hier alle video’s terug die sinds 2013 door Helmgras bedacht, gefilmd, gemonteerd en/of geproduceerd zijn.

2014 – Jaar 2 – Promotie online
Waar we in het eerste jaar wat betreft promotie nog voor bekende Bredanaars gingen hebben we in het tweede jaar gekozen om een Hos-medley te maken en de daarbij behorende videoclips wekelijks online in te zetten als promotie. Enige bekendheid van het evenement was er nu wel en we wilden een eigen lied om de show mee te openen. Op de melodie van veel bekende liedjes – niet specifiek carnaval – hebben we de Hossen medley gemaakt – een medley die het elk jaar nog steeds goed doet bij het publiek. De daarbij behorende video is opgenomen voor een green screen.

Online promotie met de parodieën van Kleine Jongen – André Hazes, No Limit – 2 Unlimited, Gangnam Style – Psy, I was made for loving you – Kiss en We will rock you – Queen. De hele medley bevat nog meer liedjes.

Muziek productie: LA Muziek
Tekst: team Hossen op de Markt
Zang: Marloes Oomen, Lisanne van Diffelen, Marjolein de Vos, Bart de Feber, Stefan van Kakeren, Martijn Lavrijssen, Freek Haverman, Jaap Meeldijk, Joris Joosen en Yves de Morree.
Camera: Oscar Pasveer, Helmgras Media
Montage: Helmgras Media

UPDATE: Sinds 2019 staat de Hossen medley ook op Spotify. Luisteren kan hier!

Sluiten