Lipdub maken (meer info)


Functie

Lipdub

Jaar

Heden

Maak met vrienden of collega’s je eigen lipdub, je eigen videoclip!
Dan denk je misschien, wat is dat ook alweer?! Klinkt wel bekend namelijk. Het leuke is, iedereen kan het. Je zingt wel mee, maar je hoort jezelf niet terug in de video. Eigenlijk playback je dus. En dan gezellig met de hele groep: met vrienden, collega’s of als activiteit van een vrijgezellenfeest.

Ideaal voor 4 tot (..) personen. We hebben er al eentje met 40 collega’s gedaan, maar dan moet je wel bedenken: met hoe meer mensen je bent – hoe minder je per persoon bezig bent met de lipdub. Een klein drankje en hapje er bij is dan wel verstandig.

Maar nog even terug naar de vraag:

Wat nu precies is een lipdub?
Je neemt een videoclip op met de hele groep bestaande uit één enkele opname. Dus eerst repeteer je het een aantal keer en uiteindelijk neem je het in één keer op. Dus je oefent alle stukjes los van elkaar en dan ontstaat er een choreografie die in één shot opgenomen wordt.

En het leuke is, je hebt de video als aandenken. Ideaal om te laten zien op de bruiloft of bij het afscheid van een collega. Het maken van een lipdub staat in ieder geval garant voor een middag plezier, creativiteit en hilariteit.

Helmgras Lipdub v.s. Mannenbroeders Lipdub
Je kunt deze lipdub boeken via Helmgras Media, maar via ons evenementenbedrijf Mannenbroeders kan je van de lipdub iets meer maken dan alleen het filmen. Dus wil je een geheel verzorgde lipdub? Inclusief het regelen van de locatie (naar keuze), drank en feestkleding óf wellicht wil je de organisatie van het hele vrijgezellenfeest uit handen geven? Dat kan! Neem contact op met Mannenbroeders.

 

Alle informatie op een rijtje
Lipdub filmen (zonder extra organisatie)
Aantal personen: minimaal 10
Prijs per persoon: 35 euro (vanaf 12 personen worden de kosten per persoon lager)
Tijdsduur: 2-3 uur
Locatie: overal in Nederland
(van het NAC stadion in Breda tot het Leidseplein in Amsterdam, we hebben al veel locatie’s gehad)

LET OP! * Prijs is dus afhankelijk van aantal personen, exclusief reiskosten
* Alles kan, alles is mogelijk, meer is mogelijk. Mocht het er niet bij staan, vraag het gerust.
Niks is te gek!

Sluiten