Gemeente Breda


Functie

After movie / verslag mantelzorg

Jaar

2015

Klant

Gemeente Breda / Heldhavtig

Mantelzorg, ook mijn zorg!?
De gemeente Breda organiseert een werkbijeenkomst over Mantelzorg. In de gemeente verlenen bijna 30.000 mensen elke week mantelzorg. Een grote groep mensen waarvoor dus gekeken moet worden hoe de gemeente mantelzorgers kan bijstaan. De gemeente wil ook weten hoe ze de mantelzorgers het beste kunnen bereiken, want veel mensen weten niet eens wat de gemeente aanbied qua hulpverlening voor mantelzorgers.
Helmgras Media werd gevraagd door reclamebureau Heldhavtig om video verslag van deze middag te maken. De film is gebruikt voor intern gebruik.

Script: Helmgras Media i.s.m. Heldhavtig
Camera: Freek Haverman
Montage: Freek Haverman

De gemeente Breda werkte voor dit traject samen met STIB en reclamebureau Heldhavtig uit Breda. De wethouder die verantwoordelijk was voor mantelzorgers organiseerden deze middag in Breda en nodigde verschillende mantelzorgers en hulpbehoevende uit om te kijken wat er noodzakelijk is voor mantelzorg. Wat mist er, wat gaat er goed, hoe kan de gemeente deze mensen bereiken? De gemeente doet dit ‘in samenwerking’ met de Steunpunt Informele Zorg Breda (STIB).

Sluiten