Zakelijke videoproducties


Vertel je verhaal in een video
Ondernemen is verhalen vertellen. Of het nu gaat over een festival of een product, in beide gevallen wil je een goed verhaal overbrengen op de consument of zakelijke afnemer. En hoe breng je een verhaal nu beter over dan via een professionele video / av-productie? Freek van Helmgras Media begrijpt dat als geen ander. Want ondernemen is zijn passie. Ook voor zichzelf ontwikkelde hij diverse concepten en verhalen waarmee hij veel (nieuwe) media-aandacht wist te genereren. En in het kielzog daarvan brede publieke belangstelling.

Laat daarom Freek uw verhaal vertellen in een video: bijvoorbeeld in een corporate bedrijfsfilm (intern voor medewerkers of extern voor de afnemers), een after movie, instructiefilm of product videopresentatie. Samen bespreken we het script en het storyboard, waarna we de gewenste vertaling van de boodschap naar beeld kunnen maken. Desgewenst adviseren en ondersteunen we u op het gebied van social media marketing expertise.


Klik hieronder verder voor ons portfolio of meer informatie.

Of het nu gaat om instructiefilm voor uw klanten, een bedrijfsfilm, een product presentatie, een interne boodschap of een video voor op social media – met Helmgras Media brengt uw verhaal tot één geheel in een video.
Klik hier om ons portfolio te bekijken.

Pak de sfeer van uw evenement in een after movie. Of het nu gaat om een festival of een zakelijke bijeenkomst, wij maken een compilatie van de dag in een sfeervolle after movie.
Klik hier om een aftermovie te bekijken.

Of het nu gaat om het concept van de video of uw product, Helmgras Media denkt graag mee. We ontwikkelden eerder eigen concepten en zette deze met succes in de markt. De combinatie met video is daarin onontkoombaar.
Bekijk het succesverhaal van de Krokodel op de website van Mannenbroeders.  

De aandachtsspanne online is niet groot. Een boodschap moet binnen enkele momenten verteld zijn, want anders ben je de kijker alweer kwijt. Vertel daarom de boodschap kort en bondig in een video. En op een ludiek manier. 
Klik hier om in ons portfolio te duiken

Als je als artiest een lied hebt hoort daar natuurlijk een videoclip bij. Wil je het simpel houden of flink uitpakken, het kan allebei. Wij maakten eerder deze videoclips.

Eerder maakte Helmgras Media twee documentaires. Voor ons een cadeau om te maken, omdat je met aandacht uitgebreid een verhaal kan vertellen. Bijvoorbeeld mooi bij een bouwproject, maatschappelijk onderwerp of gewoon een eigen idee. Bekijk de documentaire-serie over Bassie en Adriaan.

Onze apparatuur
Wij filmen alles in 4k kwaliteit. Dat is 4 x Full HD. Haarscherp beeld voor de mooiste video presentaties. Wij hebben de beschikking over verschillende camera’s die gezamenlijk zijn in te zetten voor een zo’n compleet mogelijke registratie van uw evenement of bedrijfsfilm. Daarnaast maken we gebruik van de DJI Mavic Pro voor de mooiste drone beelden en zetten we een 360 graden camera in om bepaalde momenten volledig in beeld te brengen.

Sluiten